Στην πρόσληψη του Ανδρέα Παναγή, στη θέση του Logistics & Operatios Manager, προέβησαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Ο Ανδρέας Παναγή, έχει μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο των αλυσίδων εφοδιασμού του λιανικού εμπορίου.

Ο Ανδρέας Παναγή διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία τόσο στον τομέα του λιανικού εμπορίου, έχοντας εργασθεί σε κορυφαία brand / εταιρείες στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί στην εταιρεία Tesco, όπου κατείχε τις θέσεις Head of Fulfilment Planning και Online Fulfilment Planning Manager και συνέβαλε στη διαχείριση και υλοποίηση σημαντικών για την εταιρεία έργων.

O Director και Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Γιώργος Θεοδότου, ανέφερε σχετικά: "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ο Αντρέας Παναγή αποτελεί πλέον μέλος της  οικογένειας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Η μέχρι σήμερα πορεία και καριέρα του αποτέλεσαν σημαντικό στοιχείο για την επιλογή του στη θέση του  Logistics & Operations Manager. Είμαστε σίγουροι ότι με την εμπειρία και τις γνώσεις του θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ".