Το συνέδριο συνεχίστηκε δυναμικά με την παρουσίαση του Νικόλα Ιωαννίδη ο οποίος εξήγησε στο κοινό πως το νέο διαφημιστικό trend των influencers μπορεί να εκτοξεύσει το προϊόν και τις πωλήσεις μιας εταιρείας στα ύψη. Ακολούθως ο Χριστόφορο Αδάμου και η Ντιάνα Τρύφωνος, Digital Marketing Manager και Digital Marketing Executive στην εταιρεία Webarts αντίστοιχα, μίλησαν για τη χρησιμότητα των social media advocates σε μια εταιρεία.

Λίγο πριν τη λήξη του συνεδρίου ακολούθησε ανοικτή συζήτηση με επιλεγμένους καλεσμένους από σημαντικές εταιρείες. Οι καλεσμένοι, Δήμητρα Κακόπιερου, Κυριάκος Νικολαΐδης, Μενέλαος Μενελάου, Γιάγκος Γιαγκουλλή και Παντελής Φτελλέχας περιέγραψαν στο κοινό τη προσωπική τους εμπειρία εφαρμόζοντας στις εταιρείες τους την πρακτική του Inbound Marketing. Τη συζήτηση ανέλαβε να συντονίσει ο κύριος Δημήτρης Δημητρίου, βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού.  

Για όσους δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε μπαίνοντας στη σελίδα inbound.land/give μπορείτε να βρείτε όλες τις παρουσιάσεις των ομιλητών καθώς και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση πατώντας εδώ.