Η Εταιρεία Ξηρών Καρπών SERANO ανακοινώνει την αποχώρηση του κου Γιαννάκη Ρούσου, Διευθυντή Πωλήσεων Κύπρου, από την 1η Ιουλίου 2017, λόγω συνταξιοδότησης του.

Ο κος Γιαννάκης Ρούσος, διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων Κύπρου στην εταιρεία για 40 και πλέον χρόνια με τεράστια επιτυχία. Οδήγησε με τους συνεργάτες του, τα προϊόντα SERANO στην πρώτη θέση στην Κυπριακή αγορά των ξηρών καρπών, καταλαμβάνοντας ηγετικά μερίδια αγοράς. Ταυτόχρονα  δημιουργήσε κληρονομιά άψογης εξυπηρέτησης, ήθους και σεβασμού προς τον πελάτη, αξίες οι οποίες έχουν ριζώσει βαθιά στην κουλτούρα της Εταιρείας  και με τις οποίες πορεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Γενικά παραδεκτό είναι και το άψογο επίπεδο της ομάδας που έχει δημιουργήσει, ικανή να συνεχίσει την πορεία που αυτός χάραξε με βάση τις αξίες που της έχει εμπεδώσει και εμπνεύσει.

Η Εταιρεία θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον Κον Γιαννάκη Ρούσο για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και να τον βεβαιώσει ότι πάντα θα βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο των αναφορών της για τον επαγγελματισμό του, το ήθος και το πάθος του. Ευχόμαστε στον κο. Γιαννάκη Ρούσο κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ταυτόχρονα η Εταιρεία, ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Διευθυντή Πωλήσεων Κύπρου από τον κο. Πέτρο Στράγκα. Ο κος. Στράγκας έχει διατελέσει στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών σε παρόμοιες θέσεις με εκτενή πείρα στην Κυπριακή αλλά και διεθνή αγορά με μεγάλη επιτυχία.  

Ο κος Στράγκας, αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα την 1η Ιουλίου, 2017.

Καλωσορίζουμε τον κο Στράγκα, και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει την επιτυχή πορεία της SERANO διατηρώντας αλλά και ενδυναμώνοντας το όνομα της στην Κυπριακή αγορά.