Τα Beauty Line, εταιρία μέλος του ομίλου Παπαέλληνα, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών στην Κύπρο που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς. 

Το καταξιωμένο και πρωτοποριακό κυπριακό brand Beauty Line, με σχεδόν 20 χρόνια παρουσία στην Κύπρο, διαθέτει 14 καταστήματα και έχει κατακτήσει περισσότερο από 50% μερίδιο αγοράς.

Σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς, τα Beauty Line έχουν χαράξει μια δυναμική πορεία. Στο πλαίσιο ενίσχυσης των δραστηριοτήτων τους, η κα Χρυστάλα Κουρή μέχρι σήμερα επικεφαλής του τμήματος Marketing των Beauty Line, αναλαμβάνει ως επικεφαλής των καταστημάτων Beauty Line. Με την εξειδικευμένη εμπειρία και τη γνώση του χώρου η κα Κουρή θα έχει την ευθύνη υλοποίησης της επιχειρηματικής στρατηγική ανάπτυξης των Beauty Line.

Η κα Χρυστάλα Κουρή είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου από τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, με ειδικότητα στο Marketing και κάτοχος ΜΒΑ από το Old Dominion University of Virginia.

Άρχισε την συνεργασία της με τον Όμιλο C.A.Papaellinas το 2000 στη θέση της Brand Manager και στην πορεία ανελίχτηκε σε σημαντικές επιτελικές θέσεις του ομίλου.