Προβολή καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών 25 φοιτητών από πέντε ευρωπαϊκές χώρες θα λάβει χώρα, την προσεχή εβδομάδα, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ο Διαγωνισμός αποτελεί μια διεθνή πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών, εμπειριών και δικτύωσης.

Οι 25 φοιτητές από την Κύπρο, τη Γερμανία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο θα συμμετάσχουν σε διήμερης διάρκειας Ακαδημία Επιχειρηματικότητας στις 10 και 11 Ιουλίου.

Στις 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Καλύτερης Επιχειρηματικής Ιδέας στις 5:30 το απόγευμα, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στην αίθουσα 208, ο οποίος θα είναι ανοιχτός στο ευρύ κοινόΟι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές ιδέες που ανέπτυξαν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΙCT ENTREPRENEUR ενώπιον κριτικής επιτροπής που θα αποτελείται από αντιπροσώπους των συνεργαζόμενων ευρωπαϊκών φορέων που συμμετέχουν στο έργο. Μέγα Χορηγός του Διαγωνισμού Καλύτερης Επιχειρηματικής Ιδέας είναι το Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Deloitte, που θα καλύψει τα βραβεία για τις 3 καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες. 

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΙCT ENTREPRENEUR:"Ευρωπαϊκή Σύμπραξη Επιχειρήσεων και Πανεπιστημίων με στόχο να εμφυσήσει Επιχειρηματικό Πνεύμα στους σπουδαστές του τομέα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ)" υλοποιείται μέσω καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών που βοηθούν τους φοιτητές και αποφοίτους του τομέα ΤΠΕ (Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνίας) να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και να εφαρμόσουν στην πράξη τις γνώσεις τους. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus + ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η υλοποίηση του έργου άρχισε το Σεπτέμβριο του 2014 και συντονιστής του έργου είναι η εταιρεία GrantXpert Consulting Ltd.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό εντελώς δωρεάν αφού δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: research@grantxpert.eu.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. 

Μετά την ανακοίνωση των 3 μεγάλων νικητών θα ακολουθήσει εκδήλωση δικτύωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Στέφανη Αψερού, Αssistant Project Manager, GrantXpert Consulting:

Τηλ. Επικοινωνίας: + 35722 669266

WEBSITE & SOCIAL MEDIA ACCOUNTS
Visit our ICT ENTREPRENEUR website: www.ictentrepreneur.com
Like our ICT ENTREPRENEUR facebook page: www.facebook.com/ictentrepreneur
Follow our ICT ENTREPRENEUR twitter account: @ICTENTRE2015
Connect with ICT ENTREPRENEUR LinkedIn Account