Πρεμιέρα σε ευρωπαϊκό έδαφος με το Νέο  ΝΧ crossover και το ανανεωμένο οικογενειακό compact CT 200h.  
Επίσημη πρώτη και για τα ολότελα νέα μοντέλα LS και LC, με δείγματα από τις δημιουργικές  συνεργασίες της Lexus στον κινηματογράφο, τη μόδα, το σχεδιασμό και γενικά τον τρόπο ζωής της Lexus 
Η Lexus πρωτοπορεί και πάλι με μια νέα ιδέα και προσέγγιση για την "συνέντευξη Τύπου”, αφού αυτό θα γίνεται κατόπιν ζήτησης χρησιμοποιώντας ένα σύστημα Augmented reality (AR), 
 
Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του νέου LEXUS NX και του ανανεωμένου LEXUS CT  
 
Η Lexus θα κάνει δύο ευρωπαϊκές πρεμιέρες στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπου θα παρουσιάσει το νέο πολυτελές crossover NX και το ανανεωμένο compact premium hatchback CT.
 
Ως ένα ευέλικτο crossover, το NX έχει καταφέρει μια μεγάλη επιτυχία από την αρχή της κυκλοφορίας του, τρία χρόνια προηγουμένως. Η ελκυστικότητα του εκφραστικού του στυλ, το ευρύχωρο εσωτερικό του, η άνεση, η ασφάλεια και η δυναμική οδήγηση  που προσφέρει, βοήθησαν το μοντέλο να συμβάλει σημαντικά στην παγκόσμια αύξηση των πωλήσεων της Lexus. Τώρα, η Lexus είναι έτοιμη να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών της με ένα αναβαθμισμένο εξωτερικό στυλ, με εσωτερικές βελτιώσεις και χαρακτηριστικά εξοπλισμού για βελτιωμένη λειτουργικότητα. 
 
Η Lexus πρώτη παρουσίασε το πρώτο πλήρως υβριδιικό hatchback στην αγορά πολυτελών αυτοκινήτων με το ντεμπούτο του CT 200h στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2010. Με αυτήν την τελευταία ανανέωση, το μοντέλο έχει υποστεί σημαντική εξελικτική αλλαγή με σπορ σχεδίαση, σημαντική βελτίωση στην καμπίνα επιβατών, και νέα χαρακτηριστικά εξοπλισμού. Αυτά έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να βασίζονται στα καθιερωμένα πλεονεκτήματα του μοντέλου και να αυξάνουν τη φήμη του για την αποτελεσματικότητα, την αξιοπιστία και την ελκυστικότητα. 
 

lexus

 

 
Δυο LEXUS BRAND ICONS  
 
Το νέο NX και το ανανεωμένο CT θα μοιραστούν τη λάμψη των προβολέων με δύο νέα εμβληματικά μοντέλα Lexus: την ολοκαίνουρια λιμουζίνα LS και το κουπέ πολυτελείας LC. Αυτά τα νέα διαμάντια της Lexus εκφράζουν τη νέα στρατηγική επικοινωνία με την υπογραφή "Experience Amazing", και είναι στο επίκεντρο της προσοχής, σε μία από τις πιο σημαντικές χρονιές στην ιστορία της μάρκας.
 
Για να διακηρύξει τη θέση της ως μια παγκόσμια μάρκα πολυτέλειας, η Lexus παρουσιάζει επίσης κάποιες από τις πρόσφατες δημιουργικές συνεργασίες της στο κόσμο της μόδας, του κινηματογράφου και του design.
 
Αυτές περιλαμβάνουν το φουτουριστικό SKYJET που εμφανίζεται στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του Luc Besson - City of Thousand Planets, το οποίο έκανε πρεμιέρα σε κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι. Η Lexus συνεργάστηκε με την δημιουργική ομάδα της ταινίας για να φέρει στη ζωή το όραμά της για το SKYJET, ένα διαστημικό σκάφος που πρωταγωνιστεί στην ταινία. 
 

lexus

 

 
Μια νέα προσέγγιση για συνέντευξη τύπου στο σαλόνι αυτοκινήτου 
 
Σύμφωνα με το πρωτοποριακό της πνεύμα, φέτος η Lexus πρόκειται να επαναπροσδιορίσει την παραδοσιακή συνέντευξη Τύπου, με έναν ριζοσπαστικό νέο τρόπο επικοινωνίας ειδήσεων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) στο σαλόνι αυτοκινήτων της Φρανκφούρτης.
 
Η νέα προσέγγιση που ‘αναστατώνει’ είναι ακόμα ένα παράδειγμα για το πώς η Lexus εφαρμόζει τις ανθρωποκεντρικές αρχές της ‘Omotenashi’ - οι καλύτερες παραδόσεις της ιαπωνικής φιλοξενίας - για να προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης.
Δεν θα υπάρξει καθορισμένος χρόνος για συνέντευξη τύπου της Lexus κατά τη διάρκεια του πολυάσχολου προγράμματος της ημέρας. Αντίθετος, οι εκπρόσωποι τύπου θα μπορούν να καλούν στο Lexus booth όποτε τους εξυπηρετεί, να φορούν ένα ζευγάρι γυαλιά AR και να ζουν μία "ξενάγηση" στο booth με σχολιασμό και παρουσιάσεις από τον Alain Uyttenhoven, τον Επικεφαλής της Lexus Ευρώπης, και από ειδικούς της Lexus.
 

lexus

 

 
Το Lexus booth θα βρίσκεται στην Αίθουσα 8.0, περίπτερο A20. Η παρουσίαση της συνέντευξης τύπου θα είναι on-demand οποιαδήποτε στιγμή, κατά τη διάρκεια των ημερών ενημέρωσης τύπου της έκθεσης (12 και 13 Σεπτεμβρίου 2017).