Η Signet Jewelers Ltd ανακοίνωσε απογοητευτικά αποτελέσματα για την εορταστική περίοδο, κυρίως λόγω τεχνικών ζητημάτων με την ιστοσελίδα της στη μονάδα Sterling Jewelers.

Η μετοχή της εταιρείας υποχωρεί προσυνεδριακά κατά 6%.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία των Kay, Jared και Zales δήλωσε πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις δραστηριότητες Sterling Jewelers αντιμετωπίζει ζητήματα μετά από τις αναβαθμίσεις που δεν απέφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο διευθύνων σύμβουλος Mark Light δήλωσε πως η εταιρεία εργάζεται για να το διορθώσει, και ότι τα αποτελέσματα in-store ήταν αντίστοιχα με την ευρύτερη αγορά κοσμημάτων, .

Συνολικά οι συγκρίσιμες πωλήσεις μειώθηκαν 4,6% σε σχέση με την αύξηση κατά 5,1% πριν από ένα χρόνο, και οι συνολικές πωλήσεις μειώθηκαν 5,1% έναντι της αύξησης 5,3% στην προηγούμενη περίοδο. Σε σταθερό νόμισμα, οι συνολικές πωλήσεις μειώθηκαν 3,3%.

Η εταιρεία αναμένει τώρα προσαρμοσμένα κέρδη 4-4,05 δολαρίων για το δ΄ τρίμηνο, σε σχέση με την προηγούμενη εκτίμηση για 4-4,20 δολάρια. Για την χρήση, η εταιρεία εκτιμά ότι τα προσαρμοσμένα κέρδη θα διαμορφωθούν στα 7,38-7,43 δολάρια ε σχέση με την προηγούμενη εκτίμηση για 7,38-7,58 δολάρια.