Σε μείωση των τελών συσκευασίας κατά 5% σε όλες τις κατηγορίες τελών, προχωρεί η Green Dot Cyprus, με την απόφαση να έχει άμεση ισχύ. Η μείωση υλοποιείται μετά από μια χρονιά με πολύ σημαντικές αυξήσεις στην ανάκτηση των υλικών συσκευασίας, αφού το 2016 υπήρξε αύξηση 20% σε σχέση με το 2015 και συλλέχθηκαν συνολικά 61,000 περίπου τόνοι υλικών.

"Η προσεγμένη οικονομική διαχείριση του Οργανισμού και η διαφύλαξη της οικονομικής του ευρωστίας, επέτρεψε αυτή τη μείωση των τελών και ευελπιστούμε ότι στο εγγύς μέλλον θα υπάρχει δυνατότητα να προσφερθούν και νέες μειώσεις" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Προστίθεται ότι η ικανότητα μείωσης των τελών, θεωρείται για την εταιρεία ως "ο Βασικός Δείκτης Αποδοχής της διοίκησης του Οργανισμού και αυτός ο στόχος σταδιακά επιτυγχάνεται".

"Είναι σημαντικό θεωρούμε το επίτευγμα της Green Dot Cyprus να προσφέρει στη βιομηχανία, τους εμπορευόμενους και την κυπριακή κοινωνία μια αξιόπιστη λύση με ένα σταδιακά μειούμενο κόστος" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Green Dot Cyprus εκφράζει τέλος ευχαριστίες στους πολίτες για τη στήριξη τους και τη συμμετοχή τους στα προγράμματα ανακύκλωσης, καθώς και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο συλλογικό σύστημα. "Πολίτες, επιχειρήσεις και Green Dot Cyprus ανεβάζουν την ανακύκλωση στην Κύπρο ψηλά και βγάζουν την Κύπρο ασπροπρόσωπη" καταλήγει η ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ