Το φημισμένο ράντσο του Michael Jackson, "Neverland Ranch”, στην Καλιφόρνια, βρίσκεται και πάλι προς πώληση στην κατά πολύ μειωμένη τιμή των 67 εκατομμυρίων δολαρίων και χωρίς καμία αναφορά στον αστέρα της ποπ στην αγγελία για το ακίνητο.

Η περιουσία που καλύπτει 1.100 εκτάρια και που κάποτε περιλάμβανε ζωολογικό κήπο και παιγνίδια θεματικού πάρκου, όπου ο Michael Jackson κατηγορήθηκε ότι παρενόχλησε αγόρι, διαφημίζεται ως κατάλληλη για οινοποιείο, για κτήμα με άλογα, και ξεκούραση και ψυχαγωγία σε μεγάλη κλίμακα.

Το ακίνητο μετονομάστηκε σε "Sycamore Valley Ranch” πριν από αρκετά χρόνια, και τέθηκε προς πώληση για τελευταία φορά τον Μάιο του 2015 για 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά δεν κατάφερε να πωληθεί.

Ο Michael Jackson, ο οποίος πέθανε από υπερδοσολογία του αναισθητικού Propofol το 2009 σε ηλικία 50 ετών, αγόρασε την περιουσία στο Los Olivos, περίπου 193 χιλιόμετρα βόρεια του Λος Άντζελες, το 1987, στην τιμή των 19,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ύστερα από οικονομικές δυσκολίες, το 2008 μετέφερε τον τίτλο του ράντσου στην εταιρεία επενδύσεων Colony Capital LLC, που κατείχε το δάνειο του, ύψους 23 εκατομμυρίων δολαρίων, για το ακίνητο.

Το Neverland, ένα όνομα που πάρθηκε από τον "Peter Pan”, την ιστορία ενός αγοριού που αρνείτο να μεγαλώσει, έγινε το αγαπημένο άσυλο του Michael Jackson. Ήταν εκεί όπου ψυχαγωγούσε νεαρά αγόρια, ένα από τα οποία τον κατηγόρησε για παρενόχληση, που τον οδήγησε στο δικαστήριο το 2005, όπου και αθωώθηκε.

Ο φημισμένος σιδηρόδρομος του ράντσου έχει αφαιρεθεί, αλλά η αγγελία της κτηματομεσιτικής εταιρείας Coldwell Banker δείχνει ότι το ρολόι με τα λουλούδια και το όνομα Neverland παραμένει. Εκτός από αυτή τη λεπτομέρεια, η αγγελία δεν κάνει καμία αναφορά στον Michael Jackson.

Πηγή: ΚΥΠΕ