Επένδυση στη γνώση και στην Παιδεία σημαίνει επένδυση στην κοινωνία, στον άνθρωπο, στην οικονομία και στον πολιτισμό. 
 
Η Κύπρος, παρ’ όλο που έχει μικρή παράδοση στα πανεπιστημιακά δρώµενα, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν το γεγονός ότι το πρώτο δηµόσιο πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, άνοιξε τις πύλες του το 1992 για τους πρώτους φοιτητές, σήµερα αριθμεί συνολικά οκτώ Πανεπιστήμια, τρία δηµόσια και πέντε ιδιωτικά, τα οποία δραστηριοποιούνται στη Λευκωσία, Λεµεσό, Λάρνακα και Πάφο. Πέραν των πανεπιστημίων, λειτουργούν και άλλες δηµόσιες σχολές, καθώς και 41 Ιδιωτικές Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΙΣΤΕ). 
 
Η ακαδημαϊκή κοινότητα της Κύπρου, µετά το 2007, όταν µε απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου αριθμός κολεγίων λειτούργησαν ως ιδιωτικά πανεπιστήμια, εµπλουτίζεται συνεχώς µε προγράμματα και νέους κλάδους σπουδών σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά, δίνοντας την ευκαιρία σε έναν μεγάλο αριθμό φοιτητών να παραμείνουν στην Κύπρο για τις σπουδές τους. Ταυτόχρονα, προσελκύει και έναν σημαντικό αριθµό φοιτητών από το εξωτερικό, την ίδια στιγμή που τίθεται επιτακτικά ο στρατηγικός στόχος για μετατροπή της Κύπρου σε περιφερειακό και διεθνές κέντρο εκπαίδευσης και έρευνας. 
 
Εξίσου σημαντικό για την τριτοβάθμια εκπαίδευση της Κύπρου είναι και το πρόσφατο ενδιαφέρον δύο ακόµη πανεπιστημίων του εξωτερικού να λειτουργήσουν παραρτήματα στην Κύπρο. 
 
Το Capital Today σε ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμά του σκιαγραφεί την ακαδημαϊκή κοινότητα της Κύπρου και καταγράφει χρήσιμες πληροφορίες για σπουδές στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Επιπλέον, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισµού ∆ρ Κώστας Καδής και Πρυτάνεις των πανεπιστημίων καταθέτουν απόψεις και εισηγήσεις για τον διαχρονικό στόχο για μετατροπή της Κύπρου σε κέντρο παροχής υπηρεσιών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 
Πανεπιστήµιο UCLan Cyprus
ΑΡΙΣΤΕΙΑ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
 
Με υψηλές διακρίσεις και δοµηµένο σε ισχυρές ακαδημαϊκές αρχές, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus (University of Central Lancashire Cyprus) είναι το πρώτο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο που λειτούργησε στη Λάρνακα και διακρίνεται για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών. 
 
Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί ως εγγεγραμμένο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο και βρίσκεται κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan) του Ηνωμένου Βασιλείου. Προσφέρει άριστη κυπριακή-βρετανική ανώτατη εκπαίδευση σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και ερευνητικό επίπεδο και έχει λάβει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, καθώς και τα εύσημα από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA). Η μοναδική αυτή συνέργεια αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus λαμβάνουν δύο πτυχία, από τα Πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK, πλήρως αναγνωρισμένα στην Κύπρο, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσµο. 
 
Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σε συνέχεια της δέσμευσής του για δημιουργία ενός Πανεπιστημίου διεθνούς εμβέλειας, στηριζόμενο στο στρατηγικό πλεονέκτηµα της γεωγραφικής θέσης της Κύπρου και της συµβολής του μητρικού Πανεπιστημίου UCLan Ηνωμένου Βασιλείου, έχει προσελκύσει έναν σημαντικό αριθµό ξένων φοιτητών στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο φιλοξενεί φοιτητές από τη Ρωσία, Ουκρανία, Ευρώπη και Ασία. 
 
ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BRITISH PSYCHOLOGICAL SOCIETY ​
 
Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι το πιο σύγχρονο 
 
Πανεπιστήμιο που έχει αναπτυχθεί στην Ευρώπη µε κτηριακές εγκαταστάσεις-πρότυπο τόσο για τα κυπριακά όσο και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Η Πανεπιστημιούπολη διαθέτει uπερσύγχρονα αμφιθέατρα και αίθουσες διδασκαλίας, εξειδικευμένα εργαστήρια Εργοφυσιολογίας και Ψυχολογίας καθώς και το πρώτο εικονικό δικαστήριο στην Κύπρο. Άξιες αναφοράς αποτελούν οι ολοκαίνουργιες και σύγχρονες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου. Ως επιβράβευση της τεράστιας επένδυσης, το Πανεπιστήμιο θριάμβευσε ανάµεσα σε όλες τις υποψηφιότητες από Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική ως η Πανεπιστημιούπολη µε την πιο προηγμένη και καινοτόμο οπτικοακουστική τεχνολογία.
 
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΕΣ
 
Το Πρόγραμμα BSc (Hons) Psychology του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus έχει αναγνωριστεί επισήµως από τo επαγγελματικό Σώµα Ψυχολόγων της Βρετανίας, British Psychological Society (BPS). Η αναγνώριση αυτή καθιστά το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus το μοναδικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Ψυχολογίας από το British Psychological Society.
 
Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις για Graduate Basis for Chartered Membership of the Society (GBC). Αυτό είναι το πρώτο βήµα, για να γίνουν επαγγελματίες ψυχολόγοι, έχοντας τη δυνατότητα να εργαστούν και στη Βρετανία. Επιπλέον, οι απόφοιτοι ψυχολογίας θα µπορούν να είναι µέλη του British Psychological Society.
 
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ACCA
 
Το Πρόγραμμα BA (Hons) Accounting and Finance του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus έχει προχωρήσει πρώτο σε αποκλειστική Eυρωπαϊκή συνεργασία µε το σώµα του παγκόσµιου φορέα για επαγγελματίες λογιστές ACCA (Association of Chartered Certified Accountants). Πλέον οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα ολοκλήρωσης του Πτυχίου BA (Hons) Accounting and Finance και απόκτησης του Επαγγελµατικού Τίτλου ΑCCA σε τέσσερα χρόνια. Με την εγγραφή στο πρόγραµµα BA (Hons) Accounting and Finance του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, οι φοιτητές επωφελούνται αυτόµατα µε 9 απαλλαγές από τα 14 µαθήµατα του Επαγγελµατικού Τίτλου του ACCA και το Πανεπιστήμιο δίνει την ευκαιρία ολοκλήρωσης των υπολειπόµενων 5 µαθήµατων στο Ινστιτούτο Επαγγελµατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus. 
 
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
Όλοι οι ακαδημαϊκοί του Πανεπιστημίου κατέχουν διδακτορικούς τίτλους σπουδών από διεθνώς διακεκριµένα πανεπιστήμια και αναλαμβάνουν ερευνητικά προγράμματα εκδίδοντας δηµοσιεύσεις, πορίσµατα και συγγράµµατα για διάφορα θέµατα του τοµέα εστίασής τους. Το άρτια καταρτισµένο ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου συµβάλλει στη διάδοση της έρευνας και της παγκόσµιας γνώσης, στοχεύοντας στη δημιουργία πρωτοπόρων ερευνητικών κέντρων και προγραµµάτων, βασισµένων στα πρότυπα των ερευνητικών κέντρων του Ηνωμένου Βασιλείου.
 
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ – JΟΙΝ #UCLanians​
 
Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus απολαμβάνουν µία μοναδική φοιτητική εµπειρία, την οποία µοιράζονται στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιµοποιώντας το #UCLanians. Μεταξύ άλλων, οι #UCLanians κατέκτησαν την υψηλότερη κορυφή του Τροόδους και της Ελλάδας, έκαναν κατάδυση στο ναυάγιο "Ζηνοβία", συµµετέχουν στο πανεπιστημιακό πρωτάθληµα ποδοσφαίρου, κατέκτησαν πρωτιές σε αγώνες Judo και Sambo, καθώς επίσης και αργυρό µετάλλιο στον Ακοντισµό στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης 2017! Στήριξαν, επίσης, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και δράσεις, συµµετείχαν σε τοπικά και διεθνή συνέδρια και είχαν ευκαιρίες για περαιτέρω δικτύωση και συνεργασία.
 
ΔΙΔΑΚΤΡΑ - ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
 
Τα κριτήρια εισδοχής στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ακολουθούν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας στην εκπαίδευση, όπως έχουν θεσµοθετηθεί από το µητρικό Πανεπιστήμιο. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι λαµβάνεται υπόψιν ο γενικός βαθµός απολυτηρίου ή αντίστοιχος γενικός βαθµός από διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις (Α Levels) και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, τεκµηριωµένη από διεθνείς πιστοποιήσεις αγγλικών εξετάσεων. Παράλληλα, προσφέρονται ειδικά εντατικά µαθήµατα Αγγλικών για όσους επιθυµούν να βελτιώσουν το επίπεδό τους είτε για προπτυχιακό είτε για μεταπτυχιακό πρόγραµµα.
 
Τo Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus συνεχίζει να διατηρεί µειωµένα δίδακτρα, και για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017 – 2018, για όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του. Παράλληλα, επιβραβεύει τους άριστους µαθητές και µαθήτριες, ενώ αντίστοιχες υποτροφίες µπορούν να διεκδικήσουν διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες. Οι υποτροφίες µπορούν να συνεχιστούν και τα επόµενα έτη σπουδών.
 
Οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus λαμβάνουν δύο πτυχία από τα Πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK, πλήρως αναγνωρισμένα στην Κύπρο, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσµο.
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο: 24 694000 
Ηλεκτρονική διεύθυνση: admissions@uclancyprus.ac.cy 
Ιστοσελίδα: www.uclancyprus.ac.cy
 

 

ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ!
ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΑΠΚΥ)
 
Νέα περίοδος αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018
 
Προσφέροντας σε κάθε πολίτη την πολύτιµη δυνατότητα να παρακάµψει τους περιορισµούς της παραδοσιακής εκπαίδευσης και –στον χρόνο που µπορεί να διαθέσει– να αποκτήσει έναν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το σύγχρονο και κρατικό Πανεπιστήμιο της χώρας, έχει ανοίξει νέους ορίζοντες σε σπουδές ανώτατου επιπέδου, προσαρµοσµένες στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και της αγοράς εργασίας.
 
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), το δεύτερο κατά σειρά ίδρυσης δημόσιο Πανεπιστήμιο στην Κυπριακή ∆ηµοκρατία, είναι το µοναδικό που εφαρµόζει αποκλειστικά την ευέλικτη µεθοδολογία της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Με δεκαετή εµπειρία και τεχνογνωσία, καινοτόµες τεχνολογίες τηλεκπαίδευσης και εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό, προσφέρει την πολύτιµη δυνατότητα σε όλους όσοι επιζητούν ευελιξία στις σπουδές τους να αποκτήσουν έναν χρήσιμο και χρηστικό πανεπιστημιακό τίτλο µε διεθνή αναγνώριση.
 
Προγράµµατα σπουδών
 
Από την ίδρυσή του το 2002 και τη λειτουργία των πρώτων προγραµµάτων σπουδών του το 2006, το ΑΠΚΥ συνεχίζει την ανοδική του πορεία, µετρώντας ήδη 3.600 περίπου αποφοίτους και 5.000 περίπου υφιστάµενους φοιτητές.
 
Οι τρεις Σχολές του (Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστηµών, Θετικών & Εφαρµοσµένων Επιστηµών, Οικονοµικών Επιστηµών & ∆ιοίκησης) οργανώνουν προγράμματα σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο και καλύπτουν σπουδές σε κλασικά και σύγχρονα επιστηµονικά πεδία. Το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 προσφέρονται 4 πτυχιακά και 22 μεταπτυχιακά προγράμματα (17 στην ελληνική και 5 στην αγγλική γλώσσα), τα οποία προσφέρουν πολύπλευρη ακαδημαϊκή γνώση, επαγγελµατικά αξιοποιήσιµες δεξιότητες και ενισχύουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήµατα των αποφοίτων τους στην αγορά εργασίας.
 
Ευέλικτη εκπαιδευτική µεθοδολογία
 
Οι σπουδές στο ΑΠΚΥ πραγµατοποιούνται εξ αποστάσεως, σε ένα σύγχρονο ακαδημαϊκό περιβάλλον, και στηρίζονται σε state-of-the-art τεχνολογίες τηλεκπαίδευσης. Φυσική παρουσία απαιτείται µόνο στις τελικές εξετάσεις σε εξεταστικά κέντρα στη χώρα διαµονής των φοιτητών. 
 
Κύριο µέσο διδασκαλίας και µάθησης είναι η Πλατφόρµα Τηλεκπαίδευσης eClass, η οποία προσοµοιάζει τις συνθήκες της παραδοσιακής αίθουσας διδασκαλίας. Το εκπαιδευτικό υλικό παρέχεται στο eClass σε ποικίλες µορφές (βιβλιογραφία, οδηγοί µελέτης, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά βίντεο, µαγνητοσκοπηµένες διαλέξεις κ.λπ.), ενώ η διδασκαλία από το έµπειρο εκπαιδευτικά και ερευνητικά ακαδημαϊκό προσωπικό συνεπικουρείται από διά ζώσης ή υβριδικές Οµαδικές Συµβουλευτικές Συναντήσεις, διαδικτυακές διαλέξεις και τηλεσυναντήσεις, δίνοντας βαρύτητα στην αλληλεπίδραση και εξατοµικευµένη συνεργασία φοιτητών και διδασκόντων. Έτσι, µε χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογικών µέσων της ψηφιακής εποχής οι φοιτητές διαχειρίζονται την πορεία µάθησής τους, µε την κατάλληλη ακαδημαϊκή υποστήριξη, στον δικό τους χώρο και χρόνο.
 
Με στοχευµένη ενσωµάτωση κατάλληλων νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία, µε το αναπτυξιακό έργο "eUniversity", που υλοποιήθηκε µε ευρωπαϊκή χρηµατοδότηση, και µε υποδοµή για εικονικά εργαστήρια (virtual labs), το ΑΠΚΥ καθιερώνεται ως πρότυπο ψηφιακό Πανεπιστήμιο, µε προηγµένες εφαρµογές σε τεχνολογίες και µεθόδους στις πλατφόρµες ηλεκτρονικής µάθησης και ηλεκτρονικής διοίκησης.
 
Έρευνα, διεθνείς και εγχώριες συνεργασίες
 
Η καθιέρωση του ΑΠΚΥ στο ευρωπαϊκό ακαδημαϊκό στερέωμα είναι ένας σημαντικός στόχος του. Σε αυτήν την κατεύθυνση, το Πανεπιστήμιο καλλιεργεί στρατηγικές συνεργασίες με πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και άλλους φορείς, επιδιώκει την προσφορά ανταγωνιστικών διαπανεπιστηµιακών προγραµµάτων σπουδών, την προβολή του έργου και των δράσεών του, την ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας και την ανάπτυξη νέων εκπαιδευτικών µεθόδων και τεχνολογιών τηλεκπαίδευσης. Ακόµη, έχει να επιδείξει αξιόλογη συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus+ και συνεργάζεται µε περισσότερα από 50 Πανεπιστήμια διεθνώς για την κινητικότητα των φοιτητών και του προσωπικού του. 
 
Μέσω της έρευνας του ακαδημαϊκού προσωπικού του και της λειτουργίας ερευνητικών εργαστηρίων, το ΑΠΚΥ συµµετέχει σε ερευνητικά προγράμματα µε ευρωπαϊκή και διεθνή χρηµατοδότηση, αναπτύσσει καινοτόµες ερευνητικές δραστηριότητες και δοµεί ισχυρό πλαίσιο για την προσέλκυση νέων επιστηµόνων.
 
Το Γραφείο ∆ιασύνδεσης µε τον Επιχειρηµατικό Κόσμο, που άρχισε τη λειτουργία του στο ΑΠΚΥ µε ευρωπαϊκή χρηµατοδότηση, αναπτύσσει δράσεις για ουσιαστική συνεργασία µε τους παραγωγικούς φορείς της οικονομίας. Εστιάζει στην προώθηση της καινοτοµίας, στην αξιοποίηση και εκµετάλλευση των ερευνητικών αποτελεσµάτων του ΑΠΚΥ από τον παραγωγικό ιστό και στην απασχόληση των φοιτητών και αποφοίτων του σε εταιρείες και οργανισµούς για πρακτική µαθητεία. 
 

OUC_New Application Period_2017

 

 
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018
 
Προσφέρονται 21 μεταπτυχιακά και 4 πτυχιακά προγράμματα µε έναρξη σπουδών τον προσεχή Σεπτέµβριο. Τα δίδακτρα είναι προσιτά (10% μειωμένα), παρέχονται διευκολύνσεις αποπληρωµής, εκπτώσεις σε ειδικές οµάδες πληθυσµού, καθώς και υποτροφίες. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ως τις 5 Σεπτεμβρίου ηλεκτρονικά µέσω του www.ouc.ac.cy
 
Συγκριτικά πλεονεκτήµατα
 
Ως κρατικό Πανεπιστήμιο, το ΑΠΚΥ είναι ισότιµο µε όλα τα αναγνωρισµένα πανεπιστήμια, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής μεθοδολογίας, µε ουσιώδη πλεονεκτήµατα: 
 
- Είναι σύγχρονο, καινοτόµο και εγνωσμένου κύρους Πανεπιστήμιο.
- Προσφέρει προγράμματα σπουδών, µε διεθνή αναγνώριση, σε όλες τις βαθµίδες της ανώτατης εκπαίδευσης. 
- Οι σπουδές στο ΑΠΚΥ είναι ευέλικτες και ευπροσάρµοστες στις ανάγκες και στις υποχρεώσεις των φοιτητών του. 
- Η υπερσύγχρονη Πλατφόρµα Τηλεκπαίδευσης, που αποτελεί βασικό εργαλείο διδασκαλίας και µάθησης, υποστηρίζει πλήρως και πολλαπλώς τους φοιτητές και το ακαδημαϊκό προσωπικό.
- Τα δίδακτρα είναι προσιτά, το ΑΠΚΥ προκηρύσσει υποτροφίες και προσφέρει µειώσεις διδάκτρων σε ειδικές οµάδες πληθυσµού. 
 
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει πετύχει ήδη την καταξίωση του στον ελληνόφωνο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης, ως ένα μοναδικό στο είδος του, σύγχρονο και πρωτοπόρο πανεπιστήμιο. Στο ΑΠΚΥ τίθενται οι βάσεις για ένα πολλαπλά υποσχόμενο μέλλον σε όσους αναζητούν ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση, ευπροσάρμοστη στις ανάγκες τους και αποτελεί μια αξιόπιστη ακαδημαϊκή επιλογή. 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
•   µε το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 
•   στο admissions@ouc.ac.cy και
• ταχυδροµικώς στη διεύθυνση: Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 33, 2220 Λατσιά, Λευκωσία