Έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 10 χρόνια λειτουργίας, η Staroil κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, έχοντας καταστεί συνώνυμη της φιλικής και ανθρώπινης εξυπηρέτησης με ποιοτικά καύσιμα.

Στο διάστημα αυτό, η Staroil, λειτουργώντας βάσει ενός ολοκληρωμένου και μακροπρόθεσμου σχεδιασμού αναπτύσσεται διαρκώς, επεκτείνοντας τόσο τον αριθμό των πρατηρίων της όσο και την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει.

Ανταγωνιστικές Τιμές 

Η εταιρεία άρχισε να δραστηριοποιείται από το 2006 με κύριο στόχο να καλύψει το κενό που υπήρχε στον τομέα των εμπορικών καυσίμων, εισάγοντας και διανέμοντας καύσιμα απευθείας σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Παράλληλα, διαφοροποιήθηκε από τον ανταγωνισμό, εκμεταλλευόμενη την ευέλικτη διοικητική της δομή, καθώς και την κατάργηση των μεσαζόντων. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να προμηθεύει το πελατολόγιό της με ποιοτικά καύσιμα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Επέκταση στο λιανικό εμπόριο

Στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, το 2011, επεκτάθηκε στο λιανικό εμπόριο καυσίμων με ιδιόκτητα πρατήρια. Η Staroil έχει επενδύσει σε εγκαταστάσεις, αλλά και στη σταθερή επέκταση του δικτύου των πρατηρίων της, ούτως ώστε να είναι σε θέση να παρέχει με απόλυτη ασφάλεια υψηλής ποιότητας καύσιμα.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του ιδιόκτητου τερματικού σταθμού καυσίμων της Staroil στη Λευκωσία, καθώς και των βοηθητικών σταθμών αποθήκευσης και των πρατηρίων καυσίμων σε διάφορες πόλεις. Επιπλέον, με τη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού της εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και τον ασφαλή εφοδιασμό των καταναλωτών.

Σχέδια για 3 νέα πρατήρια 

Το δίκτυο των σύγχρονων πρατηρίων της αναπτύσσεται διαρκώς και στην παρούσα φάση αριθμεί 8 πρατήρια, όλα εξοπλισμένα με σύστημα ανάκτησης αερίων βενζίνης σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία σε Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο και ελεύθερη Αμμόχωστο. Στο άμεσο μέλλον θα επεκταθεί με 3 νέα πρατήρια σε διάφορες περιοχές της Κύπρου. Ένα από αυτά βρίσκεται στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Λακατάμια και η ολοκλήρωσή του αναμένεται στα μέσα Σεπτεμβρίου. 

Έτσι, η STAROIL παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει στους αυτοκινητιστές ποιοτικά καύσιμα και λιπαντικά σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ έπεται και συνέχεια. Δύο νέες στρατηγικές κινήσεις της εταιρείας για τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της αποτελούν η πρόσφατη συμφωνία με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία λιπαντικών Veedol, αλλά και η παροχή του υγραερίου κίνησης από το πρατήριο της Staroil στο Τσέρι.

Συμφωνία με VEEDOL

Μέσω της συμφωνίας της με την Veedol, η Staroil έχει καταστεί η αποκλειστική αντιπρόσωπος των παγκοσμίου φήμης λιπαντικών στην Κύπρο. Τα λιπαντικά θα διατίθενται σε πρώτο στάδιο από τα πρατήρια της Staroil σε όλη την Κύπρο, ενώ επιδίωξη της εταιρείας είναι η απόκτηση μεριδίου της αγοράς μέσω συνεργασιών με επιλεγμένους εμπορικούς καταναλωτές και μεταπωλητές. Η Veedol ιδρύθηκε το 1913 και εδρεύει στην Ολλανδία. Διακρίνεται για την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα των λιπαντικών της. Η εξειδίκευση και τεχνογνωσία της εταιρείας στον τομέα των λιπαντικών σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρει, την έχουν καταστήσει ως κύρια επιλογή των επαγγελματιών του τομέα εδώ και πάνω από έναν αιώνα. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι λιπαντικά Veedol χρησιμοποιήθηκαν για το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, το T-Ford, ενώ το 1979 η Veedol είχε εφοδιάσει με συνθετικά λιπαντικά το Διαστημoπλάνο Columbia της NASA.

Υγραέριο Κίνησης 

Η Staroil πρωτοπορεί και στο υγραέριο κίνησης με το πρατήριό της στο Τσέρι, απέναντι από τη Λαπάτσα (Κώστα Μισιαούλη 168), να είναι εκ των δύο πρώτων ανά το παγκύπριο. Το υγραέριο κίνησης αποτελεί μία φιλική προς την τσέπη και το περιβάλλον εναλλακτική επιλογή για τους αυτοκινητιστές. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μαζί με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες πληρούν όλες τις απαιτήσεις της κυπριακής νομοθεσίας, εγγυώνται ότι οι καταναλωτές μπορούν, πλέον, με μια επίσκεψη στο πρατήριο της εταιρείας στο Τσέρι να λαμβάνουν υγραέριο κίνησης με απόλυτη ασφάλεια, και με τη σφραγίδα ποιότητας της Staroil.

"Η εταιρεία πρωτοπορεί και στο υγραέριο κίνη σης με το πρατήριό της στο Τσέρι να είναι εκ των δύο πρώτων ανά το Παγκύπριο”.

"Η Staroil έχει επενδύσει σε εγκαταστάσεις αλλά και στη σταθερή επέκταση του
δικτύου των πρατηρίων της, ούτως ώστε να είναι σε θέση να παρέχει με απόλυτη ασφάλεια υψηλής ποιότητας καύσιμα”.