Τoν Μάρτιο του 2013, μια νέα κτηματομεσιτική εταιρεία ήρθε να ταράξει τα στάσιμα - ελέω οικονομικής κρίσης - νερά, στον τομέα των ακινήτων.

Η MPA PROPERTY Promoters & Consultants Ltd, με ιδρυτές τους Τάσο Μπιλιανίδη, Μιχάλη Πιτσιλλίδη και Παναγιώτη Ακρίτα, ένωσαν τα αρχικά των επιθέτων τους και δημιούργησαν μια νέα εταιρεία, με σκοπό να ξεφύγουν από τη νοοτροπία των κτηματομεσιτικών γραφείων στα οποία εργάζονταν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Αρχές της εταιρείας είναι η οργάνωση, ο σεβασμός προς τον πελάτη και η αποτελεσματικότητα. Η MPA PROPERTY Promoters & Consultants Ltd, αδειούχα κτηματομεσιτική εταιρεία, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι έχουν αναθέσει στην εταιρεία την πώληση ή ενοικίαση του ακινήτου τους, δίνοντας τους συμβουλές που τυχόν να χρειάζονται.

Η πρόσβαση στα ακίνητα τα οποία διατίθενται προς πώληση ή ενοικίαση από την MPA PROPERTY Promoters & Consultants Ltd, γίνεται εύκολα με μόνο ένα κλικ στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.mpaproperty.com

MPA_1

Mε καθημερινές ανανεώσεις, η ιστοσελίδα της MPA PROPERTY Promoters & Consultants Ltd, προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή ή ενοικιαστή εύκολη πρόσβαση, παρέχοντας του την ευχέρεια, μέσα από πλειάδα επιλογών, να βρει το ακίνητο που τον ενδιαφέρει, με βάση τις ανάγκες αλλά και τις οικονομικές του δυνατότητες.

Οι άνθρωποι της MPA PROPERTY Promoters & Consultants Ltd, είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για την εξυπηρέτηση των πελατών, με σκοπό να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή επιλογή γι΄ αυτούς.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, προσφέρει τις υπηρεσίες και γνώσεις του σε ιδιοκτήτες ακινήτων και ενδιαφερόμενους αγοραστές/ενοικιαστές για γρήγορα αποτελέσματα.

H οικογένεια της MPA PROPERTY Promoters & Consultants Ltd, με έδρα την Λευκωσία, μεγαλώνει συνεχώς και στα άμεσα σχέδια της είναι η δημιουργία νέου γραφείου στη Λεμεσό για καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών της στην πόλη.

Η νέα γενιά μεσιτών, της MPA PROPERTY Promoters & Consultants Ltd, δραστηριοποιείται σε όλες τις επαρχίες, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά συστήματα.

MPA_3

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία, είναι οι πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων, εκτιμήσεις ακινήτων, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, διαχείριση ακινήτων, passport and citizenship scheme και permanent residency.

H ανάπτυξη της MPA PROPERTY Promoters & Consultants Ltd είναι ραγδαία και αυτό οφείλεται κυρίως στην εξαιρετική δουλειά των ανθρώπων της, την τιμιότητα με την οποία δουλεύουν και φυσικά τους ικανοποιημένους πελάτες της.