Η εξασφάλιση σύγχρονης τεχνολογίας με προσιτό κόστος, το οποίο μπορεί να απορροφήσει η κάθε επιχείρηση, χωρίς να επιβαρύνει τη ρευστότητα της, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιβίωσης. Ο παράγοντας αυτός γίνεται ακόμα πιο σημαντικός στη σημερινή εποχή της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης με τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες. 

H Cyta προχωρεί δυναμικά και διαχειρίζεται αυτές τις προκλήσεις με επιχειρηματική λογική. Εστιασμένη στις συνολικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους και τομέα δραστηριοποίησης, παρέχει  ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών τηλεφωνίας, ίντερνετ  κινητής,  Cloud και δικτύωσης.

Τηλεπικοινωνιακές και ψηφιακές υπηρεσίες, που συγκρίνονται επάξια με αυτές που παρέχουν εταιρείες τηλεπικοινωνιών σε παγκόσμιο επίπεδο και επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν με ασφάλεια, με ευελιξία και με οικονομικό όφελος. 

Σταθερά η πρώτη επιλογή ανάμεσα στους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις 

Τηλεπικοινωνιακός Κόμβος της Ανατολικής Μεσογείου

Αξιοποιώντας τη γεωγραφική θέση του νησιού, η Cyta έχει αναπτύξει το πιο εκτεταμένο ιδιόκτητο εθνικό και διεθνές δίκτυο. Οι  διεθνείς συνδέσεις επιτυγχάνονται μέσω του δικτύου οπτικών ινών, και μέσω τριών σταθμών υποβρυχίων καλωδίων και δύο επίγειων δορυφορικών σταθμών. Το διεθνές δίκτυο συνδέει την Κύπρο με γειτονικές χώρες και με τον  υπόλοιπο κόσμο  και αναδεικνύει την χώρα μας σε τηλεπικοινωνιακό κόμβο της περιοχής.

Το πιο αξιόπιστο δίκτυο παντού 

Η Cyta επενδύει συστηματικά και αναπτύσσει τα εθνικά και διεθνή δίκτυα παροχής υπηρεσιών, ενσωματώνοντας τεχνολογίες  αιχμής  και παρέχοντας εφεδρεία και εναλλακτική διόδευση σε όλα τα κομβικά σημεία παροχής υπηρεσίας.  Έτσι, εξασφαλίζει τη μέγιστη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών της η οποία,  παράλληλα με την 24ωρη παρακολούθηση των δικτύων της, προσφέρει στους επιχειρηματικούς της πελάτες αδιάλειπτη υπηρεσία. 

Η Cyta παρέχει την ευρύτερη γεωγραφική κάλυψη σε όλη την Κύπρο τόσο στο δίκτυο της σταθερής όσο και στο δίκτυο της κινητής, καλύπτοντας και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Πιστοποιημένη Ασφάλεια και Ποιότητα (ISO27001 & ISO 9001)

H επικέντρωση στη ποιότητα και στην προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των πελατών της, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για τη Cyta .

Τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας των υποδομών και συστημάτων παροχής των υπηρεσιών της θεωρούνται υποδειγματικά τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, γεγονός που έχει επιβεβαιωθεί με την πιστοποίηση κατά το πολύ απαιτητικό πρότυπο ISO27001.  Η πιστοποίηση  ολοκληρώθηκε το 2016,  παράλληλα με την αναβάθμιση των Κέντρων Δεδομένων της σε επίπεδο TIER III, σε ευθυγράμμιση, επίσης, με τα διεθνή πρότυπα. 

Είναι επίσης από τους πρώτους μεγάλους Οργανισμούς στην Κύπρο  που εξασφάλισαν  το πιστοποιητικό ISO 9001:2000. ISO 9001 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας .

One Stop  Shop

H  Cyta παρέχει  ένα πλήρες φάσμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, υπηρεσιών Cloud και ICT (Information Communication Technology) και  διασφαλίζει ότι οι πελάτες της απολαμβάνουν τεχνολογίες αιχμής, οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση της  παραγωγικότητα της επιχείρησής τους.  Οι συνεχείς αναβαθμίσεις υπηρεσιών, τα εκπτωτικά σχέδια και οι ξεκάθαρες χρεώσεις επιτρέπουν στους πελάτες να διαχειριστούν το κόστος των υπηρεσιών τους, έτσι ώστε να εισπράττουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από αυτές.

Μεταξύ άλλων παρέχονται: 

Επιχειρηματική σταθερή τηλεφωνία
Kινητή τηλεφωνία
Υπηρεσίες ίντερνετ  
Υπηρεσίες δικτύωσης
Υπηρεσίες Cloud (IaaS & Saas)
Υπηρεσίες TV για επιχειρήσεις 

Εξυπηρέτηση 

Επιχειρηματικοί  Σύμβουλοι  

Οι Επιχειρηματικοί Σύμβουλοι της Cyta   προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων αμοιβαίου οφέλους σε μακροχρόνιο ορίζοντα. 

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών 150 

To εξειδικευμένο  προσωπικό παρέχει εξυπηρέτηση σε υφιστάμενους και σε εν δυνάμει νέους πελάτες, που ενδιαφέρονται για τις επιχειρηματικές προτάσεις της Cyta, δωρεάν, καλώντας στο 150 ή στέλνοντας e-mail στο https://www.cyta.com.cy/send-email 

Online Αγορές

Η Cyta, αναγνωρίζοντας την πίεση για την καθημερινή λειτουργία του Οργανισμού, παρέχει τη δυνατότητα για αγορά και διαχείριση των υπηρεσιών μέσω ίντερνετ.

o    My Cyta
o    Cloud MarketPlace

Cytashop 

Το φιλικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθοδηγεί τους πελάτες στις επιλογές που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες τους  και σε προϊόντα τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. 

Δίκτυο συνεργατών 

Η  Cyta διατηρεί και επεκτείνει συνεχώς το Δίκτυο Συνεργατών της  με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής. Με αυτό τον τρόπο, βρίσκεται πάντοτε δίπλα στις επιχειρήσεις με συνέπεια, για γρήγορη και αποδοτική εξυπηρέτηση.

Τεχνική Υποστήριξη 24Χ7

Η άμεση τεχνική υποστήριξη των επιχειρηματικών πελατών διασφαλίζεται μέσω του Κέντρου Τεχνικής Υποστήριξης Επιχειρηματικών πελατών της Cyta, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο. 

Η τεχνική υποστήριξη των επιχειρηματικών πελατών διασφαλίζεται με την ανάπτυξη συνεργείων τεχνικής υποστήριξης σε όλες τις πόλεις. Για την εγκατάσταση υπηρεσιών που έχουν παραγγελθεί μέσω των διαφόρων καναλιών εξυπηρέτησης της Cyta, έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό επισκέπτεται τους πελάτες στα υποστατικά τους, παρέχοντάς τους τον αναγκαίο τεχνικό εξοπλισμό και, επιπλέον, κάθε βοήθεια για να  εξοικειωθούν με τη λειτουργία των υπηρεσιών.