Η βελτίωση της αποδοτικότητας μιας επιχείρησης με τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει μετά και την οικονομική κρίση στη χώρα μας, φαντάζει δύσκολη και πολυέξοδη.

Oι συνέπειες της κατάρρευσης της κυπριακής οικονομίας υπήρξαν πολλές, ενώ οι επιχειρήσεις μετρούν ακόμη τις πληγές τους. Μείωση του ανθρώπινου δυναμικού, συρρίκνωση των οικονομικών εξόδων, αλλά και μειώσεις μισθών είναι μερικά από τα νέα δεδομένα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις. 

Όλες οι επιχειρήσεις ανεξαιρέτως έχουν περιθώρια βελτίωσης αρκεί να εντοπίσουν τον σωστό τρόπο ενώ την ίδια ώρα ο ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων αυξάνεται μέρα με την μέρα με τις διοικήσεις να ψάχνουν τρόπους για αύξηση των εσόδων με γνώμονα το περιθώριο βελτίωσης. 

Το Capital.com.cy, έψαξε και βρήκε επτά εταιρείες που με τις υπηρεσίες τους μπορούν να βοηθήσουν στις δραστηριότητες των επιχειρήσεων με χαμηλό κόστος.

Απώτερος σκοπός, είναι η αύξηση του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων, αποτελεσματικά, και με λιγότερα έξοδα. Εξάλλου ο κανόνας που ισχύει σε κάθε αγορά είναι ο εξής: "Οτιδήποτε αγοράζετε, πρέπει να συνεισφέρει σε αύξηση των εσόδων σας". 

6+1 εταιρείες 

Chambersfield Economides Kranos: Ας δημιουργήσουμε μαζί τις κατάλληλες προϋποθέσεις επιχειρηματικής ανάπτυξης

Cyta, η αξιόπιστη δύναμη

Eurosuccess Consulting: Συμβουλευτικός Οργανισμός με περισσότερα από 35 Ευρωπαϊκά προγράμματα

Η GCC δημιουργεί νέα δεδομένα στη γεμάτη προκλήσεις αγορά της τεχνολογίας

Θ. Σαρανταένας: Με 16 χρόνια εμπειρία στο μάρκετινγκ δημιουργά αποτελεσματική στρατηγική

MPA PROPERTY Promoters & Consultants Ltd: Τάραξε τα νερά στον τομέα των ακινήτων

Webarts Digital Agency: Εδραιωμένη εταιρεία στο Web Design και Digital Marketing