Mr. Bricolage! Συνώνυμο με τα μαστορέματα και τη στέγαση και όλα όσα απαιτούνται για έξυπνες και λειτουργικές λύσεις για κάθε σπίτι. Το γαλλικής προέλευσης κατάστημα, το οποίο δραστηριοποιείται στην αγορά των DIY (Do It Your Self) άνοιξε τις πύλες του πριν από δύο χρόνια στην πόλη του Ζήνωνα και γρήγορα αγκαλιάστηκε από το κυπριακό κοινό, με αποτέλεσμα η εταιρεία να θέτει στα μελλοντικά της σχέδια επέκταση των καταστημάτων της σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Η γαλλική αλυσίδα καταστημάτων διατηρεί περισσότερα από 800 καταστήματα σε 19 χώρες σε παγκόσμια βάση, ενώ στα πλάνα επέκτασης βρίσκεται και η Λατινική Αμερική. Το πρώτο κατάστημα της γαλλικής αλυσίδας Mr. Bricolage, που εγκαινιάστηκε στη Λάρνακα και τέθηκε σε πλήρη λειτουργία το Δεκέμβριο του 2015, απλώνεται σε μια έκταση 4.200 τ.μ., διαθέτει πέραν των 200 θέσεων στάθμευσης και φιλοξενεί γύρω στις 40.000 προϊόντα. Στόχος του Mr. Bricolage είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα μαστορέματα στο σπίτι με καθοδήγηση από εξειδικευμένο προσωπικό σε όλα τα τμήματα. 

Προϊόντα για όλες τις ανάγκες

Ιδέες και λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του εκλεκτού πελατολογίου του Mr. Bricolage περιλαμβάνει η μεγάλη γκάμα προϊόντων του καταστήματος.

Τα προϊόντα που διατίθενται στο κατάστημα χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

Διακόσμηση: Επιλέξτε ανάμεσα στην ποικιλία προϊόντων, είδη φωτισμού, ταπετσαρίες, κουρτίνες και είδη δώρων.

Σπίτι: Εξοπλίστε το σπίτι σας με ανεμιστήρες, κουζινικά, είδη οργάνωσης χώρου, γραφεία και καρέκλες. 

Κήπος: Φτιάξτε το ιδανικό περιβάλλον με σετ από έπιπλα κήπου, καρέκλες, σκίαστρα και πέργολες. 

DIY: Είδη κιγκαλερίας και ηλεκτρικά εργαλεία, σας λύνουν τα χέρια ώστε να φτιάξετε τις δικές σας κατασκευές. 

Υδραυλικά είδη και θέρμανσης: Μπορείτε να βρείτε τα πάντα για υδραυλικές εγκαταστάσεις, ντουσιέρες, αποχωρητήρια, τζάκια, ξυλόσομπες και άλλα είδη που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Ποιότητα και χαμηλές τιμές 

Το Mr. Bricolage αλλάζει και βελτιώνει το χώρο σας με λύσεις DIY, συνδυάζοντας τις μοντέρνες και λειτουργικές εγκαταστάσεις του με τις χαμηλές τιμές, την ποιότητα των προϊόντων που διαλέγονται και με προσοχή από την κυπριακή και γαλλική ομάδα του Mr. Bricolage. Στόχος της εταιρείας, και σε αυτό εντείνονται οι προσπάθειες του προσωπικού, είναι μέρα με τη μέρα να προσφέρει στον πελάτη την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Το κατάστημα προσφέρει στο κοινό μεγάλη γκάμα ιδιωτικής ετικέτας γαλλικού σχεδιασμού και προέλευσης, καθώς και πολλών άλλων γνωστών ευρωπαϊκών και αμερικάνικων brands. Το κατάστημα προσφέρει επίσης δωρεάν υπηρεσία κατ’ οίκον διανομής για ογκώδη προϊόντα, σε όλη την Κύπρο, καθώς και υπηρεσία συναρμολόγησης.

Στο κατάστημα υπάρχουν επίσης σημεία κοπής κλειδιών, ανάμειξης μπογιάς, εξυπηρέτησης για επαγγελματίες, καθώς και υπηρεσία για προτάσεις εσωτερικής διακόσμησης από ειδικούς. Επισκεφθείτε το κατάστημα του Mr. Bricolage στη Λάρνακα και θα δείτε πως ό,τι ξέρατε για τη βελτίωση του χώρου και DIY στην Κύπρο ξαφνικά άλλαξε.

"Ο Κύπριος αγαπά και φροντίζει το σπίτι του"

"Ο μέσος Κύπριος καταναλωτής αγαπά και προσέχει το σπίτι το και γι’ αυτό προτιμά να αγοράζει ποιοτικά προϊόντα όσον αφορά τη βελτίωση του χώρου του", αναφέρουν στο Capital Today στελέχη της εταιρείας. Όπως εξηγούν, "η τιμή παίζει σημαντικό ρόλο στις αγορές του, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε". Για το Mr. Bricolage κάθε επίσκεψη του πελάτη στο κατάστημά του, πρέπει να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία γι’ αυτό συνδυάζει προσιτές τιμές και άριστη ποιότητα στα προϊόντα.  "Στο Μr. Bricolage, προσπαθούμε να αναπτύξουμε μια ιδιαίτερη και προσωπική σχέση με τον πελάτη γιατί ο Κύπριος καταναλωτής χρειάζεται ένα έμπιστο φίλο στο τομέα της βελτίωσης χώρου και DIY". 

Mr. Bricolage

•    Πρόκειται για franchise γαλλικής εταιρείας με πάνω από 800 καταστήματα σε 19 χώρες.
 
•    Στόχος και αποστολή του Mr. Bricolage παγκοσμίως είναι να προσφέρει όση περισσότερη βοήθεια μπορεί στον καταναλωτή, να αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του και να δημιουργήσει φιλικό κλίμα συνεργασίας.

•    Το Mr. Bricolage είναι μια γαλλική αλυσίδα καταστημάτων που ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1964 και προσφέρει προϊόντα βελτίωσης χώρου και DIY. 

•    Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην Κύπρο λειτουργεί από την εταιρεία Λάζαρος Χ’’Φόραδος & Υιοί Λτδ με πέραν των 40 χρόνων πείρα στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο με βάση τη Λάρνακα. 

•    Η κυπριακή ομάδα του Mr. Bricolage, με τη βοήθεια των Γάλλων συνεργατών της, επιλέγει με προσοχή τα καλύτερα προϊόντα για τον Κύπριο καταναλωτή. 

•    Μελλοντικός στόχος του Mr. Bricolage είναι να ανοίξει νέα καταστήματα σε όλες τις πόλεις. 

Το κατάστημα βρίσκεται στην Αρχιμανδρίτου Μακαρίου Μαχαιριώτη, κάθετος Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, στα φώτα τροχαίας του σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος. 

Τηλ. Επικοινωνίας: 24823938.
Email: info@mrbricolage.com.cy