Η ΜΤΝ Business, πιο κοντά στους επιχειρηματικούς πελάτες µε ολοκληρωμένες λύσεις Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, υπερσύγχρονες υποδομές και προνομιακές τιµές.
 
Πιο κοντά στους επιχειρηµατικούς πελάτες, η ΜΤΝ Business, ο επιχειρηµατικός βραχίονας της ΜΤΝ, αποτελεί την κορυφαία πρόταση της αγοράς για παροχή αποκλειστικών επιχειρηµατικών λύσεων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, οι οποίες στηρίζονται στο σύγχρονο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της ΜΤΝ, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας.
 
Διαρκής στήριξη στις επιχειρήσεις 
 
Η ΜΤΝ Business στήριζε, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τη ραχοκοκαλιά των κυπριακών επιχειρήσεων, µε στόχο να παρέχει απρόσκοπτη επικοινωνία παντού – φωνής και δεδοµένων – γρήγορα, σταθερά και οικονοµικά στους εταιρικούς της πελάτες. Αυτό επιτυγχάνεται µέσω της σταθερής αξίας, του δικτύου MTN 4G, το οποίο αναπτύσσεται και βελτιώνεται συνεχώς και έχει κερδίσει την εµπιστοσύνη των κυπριακών επιχειρήσεων. 
 
Τα πλάνα ΜΤΝ 4G Business Smart είναι σχεδιασµένα, για να καλύψουν τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων, προσφέροντας τα πάντα µε ένα χαµηλό µηνιαίο πάγιο.
 
Άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες 
 
Η MTN διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο Οπτικών Ινών έκτασης που ήδη υπερβαίνει τα 1.000 χλµ. και το οποίο βρίσκεται σε συνεχή αναπτυξιακή πορεία. Με τις λύσεις Οπτικών Ινών της ΜTN Business, οι επιχειρήσεις µπορούν να απολαύσουν προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας όπως:
 
• Symmetric Internet Access: Παρέχει εγγυημένες συµµετρικές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο
• Business Internet:  Παρέχει σύνδεση στο διαδίκτυο µέσω οπτικών ινών σε προσιτές τιµές, καλύπτοντας τις ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης, ανεξαρτήτως µεγέθους
• MPLS VPN: Για διασύνδεση των σηµείων παρουσίας των επιχειρηµατικών πελατών
• Υπηρεσίες ∆ιεθνούς ∆ικτύωσης µέσω του MTN Group, ενός από τους µεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσµίως, όπου η MTN Business έχει πρόσβαση σε ένα διευρυµένο διεθνές δίκτυο συνεργειών µε παρόχους Tier-1
• Σταθερή τηλεφωνία µέσω SIP Trunk, το οποίο απαλλάσσει τους επιχειρηµατικούς πελάτες από το κόστος εγκατάστασης αναλογικών γραµµών PSTN και ISDN και ταυτόχρονα, µέσω των νέας τεχνολογίας τηλεφωνικών συστηµάτων IP Enabled, αναβαθµίζει εντυπωσιακά την εταιρική επικοινωνία
• Σταθερή Τηλεφωνία Cloud Business Telephony: Το Cloud Business Telephony είναι ολοκληρωµένη λύση ευρυζωνικής σταθερής τηλεφωνίας από την ΜΤΝ Business, η οποία µε ελάχιστο κόστος καλύπτει πλήρως τις σηµερινές και µελλοντικές ανάγκες επικοινωνίας κάθε επιχείρησης 
 
Προσωπικός σύμβουλος για κάθε επιχείρηση 
 
Πέραν της πλούσιας γκάµας που διαθέτει σε προϊόντα και υπηρεσίες, η ΜΤΝ Business προσφέρει, επιπλέον, στους επιχειρηµατικούς της πελάτες την καινοτόµα υπηρεσία εξυπηρέτησης µέσω Προσωπικού Συµβούλου. Ο Προσωπικός Σύµβουλος αναλαµβάνει να επισκεφτεί τον επιχειρηµατία στον χώρο του, να διερευνήσει τα δεδοµένα της επιχείρησης και να προτείνει την καταλληλότερη και πλέον συµφέρουσα λύση για τον πελάτη. Με τον προσωπικό σύµβουλο ο κάθε επιχειρηµατίας έχει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ηµέρες την εβδοµάδα, εξυπηρέτηση σε προσωπικό επίπεδο από έµπειρους συµβούλους της ΜΤΝ Business, ώστε να καλύψει όλες τις τηλεπικοινωνιακές του ανάγκες. 
 
Οι εταιρικοί πελάτες της ΜΤΝ Business µπορούν να λάβουν υποστήριξη, καλώντας στο 131, τη γραµµή εξυπηρέτησης αποκλειστικά για επιχειρηµατικούς πελάτες ή να επισκεφθούν ένα από τα επιχειρηµατικά κέντρα εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών σε Λεµεσό και Λευκωσία, τα MTN Business Centers. 
 
Η MTN Business µέσω του διευρυµένου πακέτου προϊόντων και υπηρεσιών, έχει τη δυνατότητα να συνδυάζει αρµονικά τις Τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες µε αυτές της Πληροφορικής, διαµορφώνοντας ένα ολοκληρωµένο πακέτο για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Οι λύσεις αυτές µπορούν να αφορούν υπηρεσίες κλασικής Πληροφορικής, όπως Υποδοµής, Virtualization φυσικών µηχανών, Ελέγχου και Συντήρησης συστηµάτων και Φιλοξενίας µέχρι και λύσεις Πληροφορικής στο Cloud, όπως Υποδοµής, Λογισµικού, Back up, Disaster Recovery, καλύπτοντας όλο το φάσµα IaaS, PaaS, SaaS, DRaaS.
 
Info: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟ 131
 
Περισσότερες πληροφορίες για την ΜΤΝ Business είναι διαθέσιµες στην ιστοσελίδα www.mtnbusiness.com.cy, καλώντας τη Γραµµή Υποστήριξης Επιχειρηµατικών Πελατών της MTN Business στο 131 ή µε επίσκεψη σε ένα από τα ειδικευµένα επιχειρηµατικά κέντρα εταιρικής υποστήριξης πελατών, τα MTN Business Centers που βρίσκονται στη Λευκωσία και στη Λεµεσό.