Μετά από 25 χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά η Powersoft Computer Solutions, µια από τις µεγαλύτερες εταιρείες λογισµικών προγραµµάτων στην Κύπρο αποτελεί έναν "σταθερό σύµµαχο" για τις επιχειρήσεις, παρέχοντας καινοτόµες λύσεις και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Τα προϊόντα που περιλαµβάνει η γκάµα της Powersoft και που παρουσιάζονται πιο κάτω, βοηθούν τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο παραγωγικές και πιο ανταγωνιστικές.

Accounting: Για τη σύγχρονη κυπριακή επιχείρηση 

Πρόκειται για ένα λογιστικό πρόγραµµα (accounting software) για ΜΗ ΛΟΓΙΣΤΕΣ, αλλά και για ελεγκτές. Τα πλεονεκτήµατα του προγράµµατος είναι: Μείωση ρίσκου µη καταγραφόµενων εξόδων, είναι πιστοποιηµένο από τα LCCI και ECDL και παρέχει Cloud Computing από την CYTA. 

Είναι ένα γρήγορο, αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση λογιστικό σύστηµα (accounting software), το οποίο χρησιµοποιεί την τελευταία τεχνολογία του cloud computing και παρέχει εύκολη συντήρηση των λογαριασµών και των οικονοµικών συναλλαγών, καθώς και σηµαντικών οικονοµικών πληροφοριών για τη λήψη γρήγορων και στρατηγικών επιχειρηµατικών αποφάσεων. Έχει χτιστεί για τις ανάγκες της σύγχρονης κυπριακής επιχείρησης και συνάδει µε όλους τους σχετικούς νόµους και κανονισµούς (Taxisnet, αυτόµατη φόρµα ΦΠΑ κ.λπ.) Το λογισµικό σύστηµα λογιστικής της Powersoft διαθέτει ένα ευρύ φάσµα λειτουργιών, κατάλληλο για µικρές, µικροµεσαίες και µεγάλες επιχειρήσεις στην Κύπρο όπως: λογιστικές λειτουργίες, καταγραφή χρόνου και εξόδων, χρηµατοοικονοµικές πληροφορίες, Project billing, χρεώσεις, αποθήκη. 

Είναι χρήσιµο για: 

• Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών (δικηγορικά γραφεία, εταιρικές υπηρεσίες, υπηρεσίες µάρκετινγκ, υπηρεσίες HR, κ.λπ.)
• Καταστήµατα λιανικής
• Μικροµεσαίες επιχειρήσεις

POS: Ο "Ηγέτης" του λιανικού εμπορίου

Τα πλεονεκτήµατα που συνδυάζει το Powersoft365 PointofSales (POS) by CYTA είναι: Ευχρηστία, έµφαση στην αύξηση των πωλήσεων, όχι µόνο στη διαχείρισή τους, έµφαση στις ανάγκες του πελάτη, ενώ θεωρείται ως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στον τοµέα του λιανικού εµπορίου στην Κύπρο. Το Powersoft365 PointofSales (POS) by CYTA, έχει αναπτυχθεί για κάθε είδους επιχείρηση, και αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα διαχείρισης λιανικής πώλησης. 

Powersoft_team

Το σύστηµα POS Powersoft365 σας λύνει τα χέρια όσον αφορά στη διαχείριση των αποθεµάτων αποθήκης, είτε λειτουργείτε από ένα µόνο κατάστηµα ή από αλυσίδα καταστηµάτων λιανικής πώλησης. Προσφέροντας λειτουργίες όπως η διαχείριση αποθεµάτων αποθήκης και η διαχείριση προσωπικού, µπορείτε να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, αντί να αναλώνετε χρόνο µε τις λειτουργίες της καθηµερινής διαχείρισης. Το POS παρέχει, επίσης, έξυπνες λειτουργίες αναφοράς (intelligentreporting), ώστε να ελέγχετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, να δηµιουργήσετε τις δικές σας αναφορές, να κατανοήσετε την οµάδα στόχου σας και να καθορίσετε πρότυπα για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών σας. Επιπλέον, το Powersoft365 POS by CYTA είναι ένα υβριδικό σύστηµα, το οποίο εργάζεται τόσο online όσο και offline, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε τον έλεγχο, µε ή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Είναι χρήσιµο για:

• Καταστήµατα λιανικής, 
• Χώρους Εστίασης (HORECA), 
• Επιχειρήσεις οικιακών εξοπλισµών, διακόσµησης, lifestyle, 
• Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών

Stock Control: Λογισμικό επόμενης γενιάς

Πρόκειται για ένα λογισµικό επόµενης γενιάς, µε ισχυρές λειτουργίες προγραµµατισµού και διαχείρισης αποθεµάτων, µηδενικό κόστος εγκατάστασης και Cloud computing by Cyta. Το σύστηµα ελέγχου αποθεµάτων Powersoft365 είναι ένα λογισµικό σύστηµα επόµενης γενιάς, το οποίο µπορεί να χρησιµοποιηθεί τόσο για τον έλεγχο των αποθεµάτων των προϊόντων σας όσο και για την εµπορική διαχείριση της επιχείρησής σας. 

Το StockControlSoftware δεν περιορίζεται στην καταγραφή αποθεµάτων, αλλά παρέχει λειτουργίες, οι οποίες αφορούν στις µεταφορές, την κοστολόγηση, αγορές, πωλήσεις, κρατήσεις, φορτωτικές και αυτόµατη αναπλήρωση των αποθεµάτων. Είναι χρήσιµο για αποθήκες, καταστήµατα λιανικής, πολυκαταστήµατα, εξειδικευµένα καταστήµατα εµπορίου, φαγητό και ποτό, υπεραγορές και τρόφιµα (όπως κρεοπωλεία). 

Modapro: Η μόδα έχει το πρόγραμμά της

Ενώ οι διαθέσιµες επιλογές µόδας τείνουν να είναι αµέτρητες, η εµπορική διαχείριση ειδών ένδυσης και υπόδησης θα πρέπει να είναι απλή και λειτουργική. Το Powersoft365 ModaPro, µια προσαρµοσµένη έκδοση της εφαρµογής του επιχειρησιακού λογισµικού PowersoftPOS, παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα δεδοµένα λειτουργίας της εµπορικής σας δραστηριότητας. Το ModaPro ενεργοποιείται εύκολα, βοηθά τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν νέους πελάτες και µειώνει το φορτίο των πρόσθετων διοικητικών εργασιών από µέρους σας. Προσφέρει, επίσης, έναν έξυπνο τρόπο αναφοράς, ο οποίος µπορεί να χρησιµοποιηθεί για την παρακολούθηση, τη συγκριτική αξιολόγηση και να συναγάγει συµπεράσµατα σχετικά µε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας σε πραγµατικό χρόνο. Το ModaPro είναι ιδανικό αν λειτουργείτε από ένα σηµείο ή ένα κατάστηµα ή αν είστε ιδιοκτήτης ή υπεύθυνος σειράς καταστηµάτων. 

Είναι χρήσιµο για: 

• Πολυκαταστήµατα και καταστήµατα ένδυσης
• Μπουτίκ
• Αλυσίδα καταστηµάτων µόδας
• Franchises

Pocketpro: Mobile πλατφόρμα

Γιατί Powersoft365 PocketPro από την CYTA; Γιατί περιλαµβάνει εύκολο User Interface, Online & Offline λειτουργία της εφαρµογής σε Smartphones, Tablets και Ηand Ηeld Τerminals, γρήγορη και αξιόπιστη διαχείριση πωλήσεων, Online σύνδεση µε το Powersoft 365 Stock Control/POS, δυνατότητα σύνδεσης µε άλλο σύστηµα ERP, δωρεάν εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη από το άρτια καταρτισµένο προσωπικό µας. Πρόκειται για ακόµα µια υπηρεσία Cloud στη διάθεση των επιχειρήσεων, για αυξηµένη παραγωγικότητα και ασφάλεια που διευκολύνει το προσωπικό, ενώ βρίσκεται µακριά από το γραφείο και διεκπεραιώνει: Πωλήσεις και διαχείριση αποθεµάτων, ενηµέρωση των λογαριασµών ανά πελάτη, διαχείριση παραγγελιών και παραδόσεων, µεταφορά εµπορευµάτων µεταξύ καταστηµάτων. 

Η εφαρµογή (mobile app) Powersoft365 PocketPro λειτουργεί σε συνδυασµό µε την υπηρεσία Powersoft 365 Stock Control/POS. Τα συγκεκριµένα APP (iOS, Android, Windows) αυτοµατοποιούν σε πραγµατικό χρόνο ή και υβριδικά (όταν έχει internet µέσω cloud realtime και όταν όχι on-demand) όλες τις εσωτερικές διαδικασίες µε πρωτοποριακές και µοναδικές εφαρµογές που χτίστηκαν µε γνώµονα τις εισηγήσεις των πελατών της Powersoft, χρησιµοποιώντας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες που βασίζονται σε φορητές συσκευές.

Πιο αναλυτικά, το Powersoft365 Pocketpro αποτελεί µια ολοκληρωµένη mobile πλατφόρµα για την υποστήριξη όλων των εν κινήσει χρηστών κάθε εταιρείας. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των τµηµάτων πωλήσεων, X-VAN και µη, υπόλοιπα πελατών, ιστορικό πελάτη, ειδικές τιµές ανά πελάτη. ∆ιαθέτει, επίσης, πλήρη διαχείριση των αποθηκών µε παραλαβές, µεταφορές, έλεγχο και αλλαγές τιµών για γρήγορη διαχείριση προϊόντων κατά την περίοδο ξεπουληµάτων, καταγραφή αποθεµάτων και γενικότερα όλη τη διαδικασία "A2Z" από την παραγγελία µέχρι την πώληση. 

Η πορεία της Powersoft

Η Powersoft Computer Solutions, µια από τις µεγαλύτερες εταιρείες λογισµικού στην Κύπρο, ιδρύθηκε το 1993, στοχεύοντας στη δηµιουργία και υποστήριξη λογισµικών προϊόντων στην κυπριακή αγορά. Έναν χρόνο µετά τη λειτουργία της στην Κύπρο (1994) επενδύει στα Windows 95-µια χρονιά σταθµός για την εταιρεία. Στα σχεδόν 25 χρόνια λειτουργίας της, η Powersoft αποσπά σηµαντικές διακρίσεις.

Το 2002 κερδίζει διεθνή διαγωνισµό για την ανάλυση των αναγκών µεγάλης διεθνούς εταιρείας στον χώρο της µόδας, ενώ το 2004 το ευρωπαϊκό έργο ePowercard που έγινε µε τη συµµετοχή ειδικών από Κύπρο, Ιρλανδία και Γαλλία και κερδίζοντας µια θέση στα Success Stories της Ευρώπης. Το 2006 προχωρεί στην υπογραφή συµφωνίας µε ορισµένα ανώτερα ιδρύµατα τριτοβάθµιας εκπαίδευσης στην Κύπρο για χρήση των λογισµικών της Powersoft365 στο µάθηµα της λογιστικής. Το 2010 προχωρεί στην υπογραφή συµφωνίας µε τη CYTA για τις υπηρεσίες στον χώρο του cloud computing στην Κύπρο.

Ανάµεσα σε άλλα, κερδίζει σηµαντικά βραβεία όπως το βραβείο Καινοτοµίας της ΟΕΒ και το βραβείο Best Solution Ιnnovation Partner από την Hp Ελλάδας. Το 2013 αποτελεί έναν άλλο σηµαντικό σταθµό, αφού η εταιρεία καταφέρνει να πάρει το Capability Maturity Model Integrations (CMMI), το οποίο αποτελεί την κορυφαία διεθνή πιστοποίηση σε θέµατα διαδικασίας, βελτίωσης της ποιότητας και της απόδοσης σε ανάπτυξη λογισµικού και παροχή υπηρεσιών.